Liberalii au sărbătorit la conacul Brătienilor din Argeș 146 de ani de la înființarea partidului

Luni, 24 mai, conducerea PNL Vâlcea și prefectul județului Vâlcea au sărbătorit la Vila Florica din județul Argeș, 146 de la înființarea partidului. Situat în comuna Ștefănești, conacul este locul unde s-a născut și a trăit familia Brătianu, o adevărată dinastie liberală, care a dat ţării trei prim-miniştri.

0

La eveniment a participat și președintele PNL, Ludovic Orban. Cu acest prilej, senatorul Claudia Banu (foto stânga) a subiniat că prin prezența în acest loc, liberalii își doresc să  ducă  ai departe valorile și  principiile fondatorilor partidului.

”Astăzi, la 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, am luat parte la ceremonia de omagiere a familiei Brătianu, la Vila Florica, în județul Argeș, locul unde liberalii au pus bazele modernizării României și unde liberalismul continuă să scrie istorie. Prezența mea aici vine să confirme faptul că noi, liberalii, dorim să ducem mai departe valorile și principiile fondatorilor PNL, pentru o Românie prosperă!
La eveniment au participat președintele PNL, Ludovic Orban, precum și mulți reprezentanți de seamă ai partidului. Am avut deosebita onoare să reprezint județul Vâlcea, alături de colegii mei, președinte PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, deputatul Laurentiu Cazan și prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat.
La mulți ani, PNL!
La mulți ani celor care gândesc și simt în spirit liberal!”

Facebook Comments