Un medic a murit la trei săptămâni după ce s-a vaccinat anti-Covid

Un medic din Florida a murit la aproape trei săptămâni după ce a primit un vaccin Covid-19. Autoritățile, dar și compania Pfizer, anchetează acest caz pentru a stabili dacă injecția este sau nu cauza decesului.

0

Conform smartradio.ro, care citează surse de peste Ocean, dr. Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, ginecolog la Centrul Medical Mount Sinai din Miami Beach, a murit la începutul acestei săptămâni după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic. Episodul ar fi fost cauzat de lipsa de trombocite.
Soția acestuia povestește, într-o postare pe o pagină de socializare, că
Michael a făcut vaccinul Pfizer în data de 18 decembrie, iar apoi a avut o „reacție puternică”. Acesta s-a dus la spital trei zile mai târziu, cu pete pe piele care indicau că ar fi putut avea o hemoragie internă, iar medicii au stabilit că are un număr scăzut de trombocite, pe care au încercat să îl aducă la un nivel normal, fără niciun rezultat.

Departamentul de Sănătate din Florida a declarat că medicii legiști din Miami conduc ancheta – și vor furniza concluziile lor Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. La rândul său, compania Pfizer, care a dezvoltat vaccinul, declară că va lansa propria anchetă asupra decesului, însă spune că nu crede că cele două evenimente au vreo legătură.

Facebook Comments