Se cere demisia liderului PNL Olt după rezultatul foarte slab de la alegerile parlamentare. Voiculescu spune că rămâne în funcţie

Fostul vicepreşedinte al organizaţiei, Marian Vasile, îi solicită demisia preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, din cauza rezultatului „catastrofal“ la alegerile parlamentare, în urma cărora PNL a obţinut sub 20% din voturi.

0

Marian Vasile, în prezent primarul al comunei Studina, îi consideră responsabili de rezultatele la alegerile parlamentare pe preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, precum şi pe secretarul general al filialei de partid, Ana Maria Ciauşu, solicitându-le acestora demisia. „Alegeri parlamentare Olt 2020. Rezultat meci: PSD 7 – PNL 2. Scor de fotbal în sală… Liviu Voiculescu, Ana Maria Ciauşu, doar pentru propriul interes, aţi făcut partidul praf! Pentru a nu ştiu câta oară, un rezultat catastrofal! Să vă fie ruşine! Am tot dreptul să strig în numele tuturor liberalilor din judeţ, de care v-aţi bătut joc: Demisia!“, a scris, fost vicepreşedinte pe facebook.

În replică, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a afirmat, tot printr-o postare pe facebook, că nu intenţionează să demisioneze din fruntea filialei judeţene de partid. „Nu intenţionez în niciun fel să demisionez din fruntea PNL Olt! Nu girez nicicum speculaţiile strategice făcute în spaţiul public cu scopul de a destabiliza echipa liberală de la Olt şi nu dau satisfacţie unor personaje certate cu cinstea şi demnitatea! Nu acord nicio minimă atenţie ieşirilor publice disperate ale unor persoane care şi-au pierdut calitatea de membri PNL prin inactivitate politică şi defăimări repetate la adresa altor membri sau ai filialei din care au făcut parte! Sunt preşedinte al PNL Olt şi, odată cu încheierea alegerilor parlamentare, senator PNL şi intenţionez să-mi onorez cele două mandate în interesul filialei pe care o conduc şi al oltenilor care m-au votat. Orice altă informaţie care-mi foloseşte numele în mod neverificat este falsă şi neavenită“, a scris Voiculescu.

La alegerile parlamentare, în judeţul Olt pe primul loc s-a clasat PSD cu 58,13% la Senat şi 57,26% din voturi la Camera Deputaţilor, iar PNL s-a clasat pe locul secund, cu 19,89% din voturi pentru Senat şi 19,91% pentru Camera Deputaţilor. Pe locul al treilea s-a clasat AUR, cu 5,83% la Senat şi 5,63% la Camera Deputaţilor, urmat de USR cu 5,21% din voturi la Senat şi 5,15% la Camera Deputaţilor.

Facebook Comments