Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea:
„Vâlcenii ne-au acordat un procentaj mai mare decât la anterioarele alegeri parlamentare şi decât media partidului la nivel naţional”

0

„A trecut ziua alegerilor parlamentare. A fost nu doar ziua în care partidele au aflat locul pe care îl ocupă în preferinţele electoratului, ci şi o importantă sărbătoare creştină, Sfântul Nicolae. Ne-am abţinut de la a transmite urări de bine şi sănătate celor care poartă acest nume pentru a nu încălca legislaţia electorală. Astăzi însă când alegerile s-au încheiat, iar rezultatele lor sunt cunoscute, suntem liberi să vă adresăm urările noastre de sănătate, prosperitate şi fericire, nu numai celor care au patron pe Sfântul Nicolae, ci şi fiecăruia dintre concetăţenii noştri”, a transmis deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea.

„În numele meu personal şi al organizaţiei PNL Vâlcea, îmi exprim aprecierea pentru toţi vâlcenii care au participat la alegeri, consolidând astfel democraţia şi transmit mulţumiri acelora care ne-au arătat încrederea acordându-ne voturi. Doresc să asigur pe toţi cetăţenii judeţului că ştim care sunt problemele ce trebuie rezolvate, că avem competenţa de a oferi soluţii şi că ne vom respecta angajamentele. Aşa cum am mai spus, prima noastră datorie este faţă de dumneavoastră şi o vom trata cu toată seriozitatea.
Este un prilej de mulţumire pentru organizaţia pe care o conduc, faptul că vâlcenii au recunoscut efortul nostru din campanie şi ne-au acordat un procentaj de voturi mai mare decât la anterioarele alegeri parlamentare şi decât media realizată de partid la nivel naţional. Acest progres realizat într-un fief recunoscut al stângii este o confirmare atât a capacităţii administrative a Partidului Naţional Liberal, cât şi a efortului organizatoric şi de comunicare al activului PNL Vâlcea.
Vă mulţumesc încă o dată şi vă urez sărbători fericite alături de cei dragi întru cinstirea tradiţiilor creştine româneşti!”, a mai adăugat Cristian Buican.

Facebook Comments