Coronavirusul închide secţiile Nefrologie şi Oncologie de la spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Activitatea în secţiile Nefrologie şi Oncologie de la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost suspendată din cauza infectărilor cu noul coronavirus în rândul personalului medical, din acelaşi motiv fiind afectată şi activitatea în secţia Neurologie care funcţionează la capacitate mai redusă.

0

Dan Stana, managerul SJU Slatina a declarat miercuri, citat de Agerpres, că din această săptămână a fost reluată activitatea la ORL, după două săptămâni de suspendare din cauza infectării personalului medical. „Am deschis secţia ORL, pentru că a trecut perioada de 14 zile. Avem (activitatea suspendată n.r.) la secţia Nefrologie şi secţia Oncologie. Linii de gardă funcţionează pentru cazurile urgente. Secţia Neurologie este tot la capacitate redusă“, a spus managerul SJU Slatina.
Un nou caz de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor SJU Slatina a fost raportat miercuri – 2 noiembrie, iar în ziua precedentă au fost înregistrate alte patru cazuri.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, în judeţ de la începutul pandemiei au fost confirmate 7.463 cazuri de infectare cu noul coronavirus, miercuri fiind înregistrate 27 de cazuri noi. În spitalele din judeţul Olt erau internaţi miercuri 175 de pacienţi cu COVID-19, dintre care 24 în secţiile ATI. Au fost declarate vindecate 5.959 dintre persoanele infectate, iar 173 de persoane au decedat.

Facebook Comments