Ionel Roiban, candidatul PMP Vâlcea la Senat: ”Dacă azi simți că iubești România, duminică 6 decembrie, mergi la vot!”

0

Partidul Mişcarea Populară este un partid conservator, creştin, susţinător al valorilor sociale, demnitate, respect pentru drepturile constituţionale fundamentale, pentru valorile şi tradiţiile româneşti. Avem nevoie de progres, de modernizare dar nu trebuie să renunţăm la ceea ce este frumos în trecutul nostru.

PMP este un partid al modernizării şi al prosperităţii, dar şi al stabilităţii şi respectului pentru valorile tradiţionale.

Avem nevoie de o nouă normalitate, de normalitatea valorii, cultivate prin muncă.

PMP consideră că respectul pentru muncă trebuie revalorizat la toate nivelurile.

Împreună cu românii, din ţară şi din comunităţile din străinătate, vrem să muncim, umăr lângă umăr, pentru a deveni mai buni, mai productivi, pentru a ne maximiza avantajele competitive ,generate de apartenența la NATO şi UE.

De prea multe ori în România partidele politice ne-au obişnuit cu replica “merge şi aşa” şi, încet dar sigur, am asistat la degradarea societăţii româneşti, până la un nivel al relaţiilor sociale pe care nu îl mai recunoaştem.

PMP susţine că “nu mai merge şi aşa”, e nevoie urgentă de schimbarea mentalităţii, de avansare spre o societate a respectului. Numai aşa putem ajunge mai buni şi numai aşa putem deveni noi înşine schimbarea de care are nevoie societatea.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară- Filiala Vâlcea
CMF 11200012;
Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală, portal:www.indiscret.ro

Facebook Comments