Primarul Gutău, despre candidatul PMP la Camera Deputaților : ” Mizez pe tenacitatea lui Carmen Preda de a se lupta în Parlament pentru propunerile cetățenilor”

Primarul municipiului Râmniu Vâlcea, Mircia Gutău, vorbește despre motivele pentru care o susține pe Carmen Preda, candidat la Camera Deputaților din partea Partidului Mișcarea Populară, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

0

  ”Pe Carmen Preda o cunosc  din 2016, și, din  prima clipă, am apreciat la ea modestia și bunul  simț. Am luat-o în echipă fără să știu că ea va fi viceprimar al muncipiului Râmnicu Vâlcea, dar pe parcurs  mi-am dat seama că este potrivită pentru această funcție.  Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am înșelat, mi s-a mai întâmplat să mă înșel în privința oamenilor de-a lungul timpului.  Carmen Preda este  om care a plecat  de jos, un om modest. Am apreciat și apreciez la ea faptul că a reușit  și reușește  să se facă  plăcută  în fața oamenilor, ceea ce este un lucru  formidabil.  Este un lucru formidabil ca,  atunci când vine la Primărie om nervos,  frământat de probleme, tu să ai  tăria să știi să vorbești cu el și omul să plece mulțumit . Ne-am completat foarte bine, eu  sunt mai temperamental, ea e un om de echilibru.  Și  acest lucru s-a văzut în dezvoltarea Râmnicului, în prezenta sutelor de oameni la  acțiunile importante pe care le-am făcut în oraș.

Astfel de oameni au vocație  pentru  administrația locală,  și, de ce nu, pot să facă lucruri deosebite și  la nivel național. De aceea susțin că un om apropiat de semenii săi  și care  știe administrație trebuie apreciat.  Sunt convins că va  ține cont de propunerile omenilor  din Râmnicu Vâlcea și la ve duce  mai  departe în Parlament. Mizez pe tenacitatea ei de a se lupta  pentru propunerile pe care le adună din rândul cetățenilor. Menirea noastră este să ținem cont de părerile  oamenilor,  iar parlamentarii nu au  nicio șansă dacă nu fac asta. Cred că  prezența lui Carmen Preda  într-o comisie de administrație publică locală la nivel central  va fi benfică nu numai pentru noi, cetățenii din Râmnicu Vâlcea,  ci și pentru toate administrațiile publice din România. 

De aceea vă rog să votați Carmen Preda  pentru Parlamentul României! ”, a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară- Filiala Vâlcea
CMF 11200012;
Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală, portal:www.indiscret.ro

Facebook Comments