Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-1. Băieții resimt lipsa lui Elvir Koljic

Universitatea Craiova a înregistrat prima înfrângere din noul sezon de Liga 1. Știința a fost învinsă, acasă, cu 1-0 de către Academica Clinceni.

0
Foto: prosport.ro

Elevii antrenați de Cristiano Bergodi au jucat destul de bine, însă mingea nu a vrut să intre în poartă. Tehnicianul italian a ținut să își felicite fotbaliștii, la finalul meciului, pentru atitudinea avută în teren.

Nu știu ce s-a întâmplat, am avut o grămadă de ocazii și atunci nu sunt dezamăgit. Se putea câștiga acest meci, dar nu m-a supărat ce am făcut pe teren. Am ratat ocazii mari prin Acka, Baiaram, Ivan, Bălașa, Tudorie, Ofosu… asta e, s-a întâmplat, nu trebuie să facem o tragedie.

Vom analiza și gata, nu pot să spun altceva. Mai devreme sau mai târziu se putea întâmpla să pierdem un meci. Am întâlnit o echipă care se apără bine și am încercat să finalizăm din centrări. Am avut ocazii și rezultatul putea să fie altul, dar mergem înainte fără să facem o tragedie„, a spus Cristiano Bergodi.

Antrenorul a recunoscut, totuși, că pierderea lui Elvir Koljic se cunoaște în jocul echipei, însă este încrezător că acesta va reveni la începutul anului viitor.

Pierderea lui Koljic a fost un lucru sută la sută negativ pentru noi. Un jucător ca Elvir nu se găsește ușor. L-am luat pe Mamut, care e la început, încă nu are relații de joc cu colegii săi. Pierderea lui Koljic e mare, dar încercăm încet, încet să sudăm relațiile de joc cu ceilalți atacanți.

Koljic fructifica orice ocazie. Avem vești bune despre el, probabil va reveni la începutul anului viitor. Trebuie să vedem cât de repede o să fie refăcut din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental. Operația a fost făcută bine și cred că îl vom avea în câteva meciuri din retur, plus în play-off„, a spus Cristiano Bergodi.

Facebook Comments