Constantin Rădulescu a fost învestit ca președinte al CJ Vâlcea

După terminarea alegerilor locale, persoanele care au câștigat votul cetățenilor au început să fie învestite în noile funcții.

0

Constantin Rădulescu a fost învestit, joi, ca președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Acesta a declarat la preluarea mandatului că domeniile prioritare de investiţii a instituției pe care o va conduce pentru următorii patru ani sunt infrastructura, turismul, educaţia, cultura şi sportul.

Iată-ne în faţa unui nou proiect de judeţ. Vă invit să ne punem priceperile laolaltă şi să facem ce trebuie în domeniile pe care eu le consider prioritare: infrastructură, turism, educaţie, cultură şi sport. Pentru toate avem proiecte. Dar viziunea trebuie să fie una de ansamblu. Cum legăm staţiunile, cum ajungem uşor la obiectivele turistice, cum promovăm şi ce promovăm. În educaţie, trebuie să ne propunem să folosim inteligenţa dovedită a tinerilor vâlceni. De asemenea, festivalurile şi proiectele culturale vor duce imaginea Vâlcii peste tot în lume. Nu vom neglija nici sportul, în care vom investi în continuare pentru a obţine performanţă: fotbal, handbal, baschet, atletism, sporturi cu tradiţie în Vâlcea de aproape un secol„, a spus Constantin Rădulescu, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Constantin Rădulescu, în mandatul încheiat CJ Vâlcea a fost campion în regiune la atragerea de fonduri europene, iar în anii care vor urma lucrurile trebuie să se vadă efectiv.

În CJ Vâlcea, PSD are 16 consilieri, PNL – 13 consilieri şi PER are trei consilieri.

Facebook Comments