PMP Dolj și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare

Partidul Mișcarea Populară Dolj este pregătit pentru alegerile parlamentare. Printre candidații propuși anul acesta se găsește și Radu Preda, senator și fost lider de grup al PSD. Acesta va deschide lista pentru Senat a PMP Dolj.

0

Partidul Mișcarea Populară, filiala Dolj, și-a prezentat astăzi lista cu candidații propuși la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Președintele formațiunii politice a mărturisit care este principalul scop când vor ajunge în Parlament.

Partidul nostru este un partid popular, creștin-democrat, de care România are nevoie. PMP Dolj propune votanților o echipă fără probleme de integritate, o echipă din punct de vedere profesional excelentă. Noi vom reprezenta în Parlamentul României pe toți cetățenii care mai cred în referendumul ce prevedea 300 de parlamentari. Acest lucru trebuie pus în aplicare„, a declarat Anișoara Stănculescu, președinte PMP Dolj.

Senatorul Radu Preda a ales să părăsească formațiunea social-democrat și s-a înscris în PMP. Acesta a luat această decizie după ce PSD nu i-a oferit un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare.

Am trăit o deziluzie foarte mare, așa sunt lecțiile de viață, ce nu te omoară te face mai puternic. Am fost invitat să mă alături echipei PMP Dolj, o echipă mică, însă cu obiective mari. Am făcut această alegere cu gândul la oameni. Cred că până la urmă, judecată politică trebuie să aparțină craiovenilor și doljenilor, a declarat Radu Preda, candidat PMP la alegerile parlamentare.

Radu Preda a mărturisit că este dezamăgit de atitudinea PSD-ului, pentru care a dat 150%. Acesta a afirmat că este greu de spus o explicație pentru ceea ce se întâmplă.

În cariera mea politică, nu am făcut compromisuri, nu am lucrat cu jumătăți de măsură. Mă așteptam să mi se răspundă de la partid (n.r. PSD) cu aceeași monedă. De astăzi, sunt traseist politic„, a adăugat Radu Preda.

Facebook Comments