Comunicat de presă
PNL Dolj: PSD, numele tău e manipulare!

0

„Partidul Social Democrat nu se dezminte. Astăzi a distribuit mediei craiovene un clip trunchiat în care se vedeau mai multe persoane care luau parte la o altercaţie.
Ce s-a întâmplat de fapt? O bătrână a solicitat ajutorul unui membru al secţiei de votare deoarece nu vedea, indicând o persoăna anume. Acest lucru l-a deranjat teribil pe fiul candidatului PSD la primăria Castranova şi astfel a început scandalul. În urma altercaţiei, atât primarul în funcţie, Dumitru Măceşanu, cât şi candidatul Partidului Naţional Liberal la un post de consilier judeţean, Laurenţiu Mitrea, s-au ales cu pumni. Că pesediştii mint cu neruşinare reiese şi din comunicatul remis presei de către IPJ Dolj, comunicat pe care îl redam, în continuare:
«În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Castranova, în zona unei secţii de votare, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în urma unor discuţii în contradictoriu, un bărbat de 34 de ani, din Castranova, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei de un alt bărbat de 46 de ani, din aceeaşi localitate.
Ulterior, un bărbat de 69 de ani, din Castranova, ar fi lovit la rândul său cu pumnul în zona feţei un alt bărbat de 30 de ani.
Starea conflictuală a fost aplanată de forţele de ordine care au intervenit la faţa locului, ordinea publică fiind restabilită.
În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.»“, se arată în comunicatul PNL Dolj.

Facebook Comments