Olguța Vasilescu (PSD): Suntem partidul aflat pe primul loc în preferințele craiovenilor și doljenilor

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică seara, după încheierea procesului electoral, că primele rezultate estimative indică faptul că Partidul Social Democrat a reușit să-și transmită mesajul către alegători, în ciuda modului în care contracandidații au înțeles să deruleze campania.

0

„Le mulțumesc tuturor craiovenilor care s-au prezentat astăzi la vot, le mulțumesc tuturor doljenilor. Conform rezultatelor exit-poll, la ora actuală avem funcția de primar al Craiovei pentru PSD, avem, de asemenea, președintele Consiliului Județean câștigat de PSD.

La Consiliul Local al Municipiului Craiova și la Consiliul Județean Dolj suntem partidul aflat pe primul loc în preferințele craiovenilor și doljenilor. Le mulțumim tuturor celor care ne-au votat astăzi, le mulțumim și militanților care, în această perioadă de campanie electorală, au fost alături de noi, mai ales că a fost, cred eu, cea mai mizerabilă campanie electorală din ultimii 20 de ani. Eu, cel puțin, așa ceva nu am mai trăit până acum, însă cu siguranță că mesajul nostru a ajuns la electorat.

Aș vrea să îi rog pe colegii noștri care se află la ora actuală în secțiile de votare să rămână mobilizați până în momentul semnării procesului-verbal, după care îi așteptăm la sediu și, cu siguranță, de săptămâna viitoare, după ce vom primi mandatele de aleși locali, vom pune în practică programul pe care l-am promis craiovenilor și doljenilor pentru următorii 4 ani“, a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

La rândul său, candidatul alianței electorale PSD+ALDE pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a precizat că va fi în continuare prezent în mijlocul comunităților din județ și, în colaborare cu primăriile, se va implica în implementarea proiectelor necesare pentru dezvoltarea localităților. „Din informațiile pe care le avem, am câștigat președinția Consiliului Județean Dolj. Partidul Social Democrat are cel mai bun scor pentru lista de consilieri județeni, iar marea majoritate a primăriilor din județ au fost câștigate de către reprezentanții PSD.

Le mulțumesc tuturor cetățenilor care astăzi s-au prezentat la urne, atât celor care ne-au votat, cât și celor care nu ne-au votat. Așa cum și până acum, înainte și în timpul campaniei electorale, am fost prezent în cele mai multe comunități din județul Dolj, și în perioada următoare mă voi afla în fiecare localitate și, împreună – Consiliul Județean și primăriile –, vom desfășura în continuare proiecte pentru dezvoltare, vom atrage fonduri europene, vom face tot ceea ce este posibil pentru a ne pune în practică programul electoral și a aduce o viață mai bună tuturor doljenilor“, a declarat Cosmin Vasile.

Facebook Comments