Ministrul Ionuţ Stroe, ameninţat şi hărţuit de către reprezentanţii PSD la Işalniţa

0

Momente tensionate azi la Işalniţa după ce mai mulţi reprezentanţi ai PSD au hărţuit şi ameninţat câţiva repezentanţii ai PNL, printre care şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, deranjaţi că aceştia au depus o întâmpinare către Biroul Electoral Judeţean Dolj prin care semnalau că fostul primar Ovidiu Flori se află ilegal în secţia de votare, încercând să influenţeze alegătorii. Conform martorilor, reprezentanţii PSD au început să-i înjure pe liberali, pentru ca mai apoi să încerce chiar să-i lovească. Spiritele s-au calmat abia după ce, la faţa locului, şi-au făcut apariţia câţiva poliţişti şi jandarmi, care i-au legitimat pe doi dintre agresori.
„Din păcate, am asistat astăzi, personal, în comuna Ișalnița, la un episod îngrijorător care ne arată că Partidul Social Democrat este în continuare captiv unui comportament amenințător și agresiv. În urma întâmpinării făcute de echipa PNL, la Ișalnița, pentru a fi înlăturat dintr-o secție votare fostul primar, declarat incompatibil și care nu avea dreptul să se afle acolo, reprezentanții PSD au căutat să provoace incidente, au adresat injurii și au insultat persoanele prezente, inclusiv pe mine. Apelul la calm pe care l-am adresat celor din PSD a fost cu greu auzit printre amenințările fizice și alte cuvinte care nu pot fi redate.
Probabil, valul de schimbare pe care îl văd la urne le produce o anumită frustrare. E cazul să rămânem într-un cadru de decență și bun simț“, a declarat Ionuţ Stroe.

Reamintim că, la Işalniţa, în urma unei acţiuni în instanţă, PNL a reuşit să blocheze candidatura fostului primar PSD Ovidiu Flori, edilul fiind declarat incompatibil.

Facebook Comments