Indiscreţii de Vâlcea

0

Rușine!

Comuna Mihăești a devenit celebră în România după ce, în noiembrie 2018, primarul a furat o perie rotativă de pantofi dintr-un hotel din stațiunea Băile Felix, în timp ce se afla la o consfătuire pe teme de anticorupție. Localnicii nu l-au uitat și din când în când îl mai ”articulează”. Se aude că la un meci de fotbal, unde jucătorii își murdăriseră ghetele, cineva ar fi strigat: ”Să le dea domnul primar peria aia și rezolvă băieții problema!”. Rușine, măi!

Nedelcu-Imobiliare!

Primarul din Drăgășani, Cristian Nedelcu, deține împreună cu soția sa ȘASE apartamente: patru în Drăgășani și două în București, ultimul fiind cumpărat în 2019. Cum în declarația de avere a domnului primar nu figurează niciun împrumut, probabil că acesta a plătit ”cu banul jos”. Are balta pește. Mult! Bugetar cu demnitate, Nedelcu! A avut grijă să-și alimenteze demnitatea cu 10.000 de lei salariul pe lună… etc!

Covidul navetist!

Se impun de urgență niște controale pe la autobuzele Antares care fac curse pe ruta Râmnicu Vâlcea-Călimănești și viceversa, căci nu se respectă regulile de distanțare. Și când te gândești că începe școala!!

Facebook Comments