Indiscreții de Vâlcea

0

Roibu la CJ?

Umblă zvonul că o grupare simpatizantă a PMP încearcă să îl determine pe Constantin Roibu, fostul director al  Combinatului Oltchim, să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Interesant!

Marginalizat!

Gheorghe  Mihăilescu, unul dintre puţinii specialişti din PSD Vâlcea şi activist serios de partid,  ar fi fost  marginalizat de către  liderul judeţean, Constantin Rădulescu,  până acolo încât acesta nici măcar nu îi mai răspunde la telefon. Surse credibile spun că nu este exclus ca Mihăilescu să plece la Partidul Ecologist.

Nu cumva?

Un ziar scrie că Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează  să deschidă conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cum aşa? Te pomeneşti că directorul Nicolae Badea n-a vrut să achiziţioneze măşti „de la cine trebuie”!

Cum dau liberalii cu tifla măsurilor guvernamentale

31 de liberali vâlceni  au fost amendaţi de poliţie cu câte 1.000 de lei fiindcă nu au respectat regulile de distanţare socială şi au băgat capetele fără măşti într-o poză de campanie electorală. Băieţi şi fete, cum să vă mai creadă populaţia când voi sfidaţi la vedere măsurile guvernului vostru? Cum se face că dintre atâtea capete „luminate” nu s-a găsit unul măcar care să realizeze penibilul situaţiei?

Facebook Comments