Tg.Jiu: Viceprimarul Adrian Tudor a demisionat din PSD acuzând faptul că „partidul merge pe un drum greșit“

Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Tg.Jiu, a demisionat din PSD, acuzând faptul că „partidul continuă să meargă pe un drum greșit“. Printr-o scrisoare publică adresată membrilor PSD Tg.JIu, acesta spune că nu poate gira cu numele său „blatul care se pregătește între PSD și PNL la Târgu Jiu“ şi nu poate continua „într-un partid capturat, în care social-democraţii autentici sunt dați afară“.

0

Scrisoare către membrii PSD Târgu-Jiu

„Dragii mei,
Vă scriu într-un moment de răscruce. Am ales să trimit aceste rânduri către voi, cei care ați dus și duceți greul PSD.
Vreau să vă mulțumesc pentru toți acești ani în care am fost împreună. Și la bine și la rău. Știu cât suflet ați pus. Știți cât suflet am pus.
Am avut, împreună, de-a lungul timpul mai multe nemulțumiri legate de modul în care unii au înțeles să conducă organizația. Ni le-am spus între noi. Le-am spus-o și lor. Verde-n față. Ei ne-au auzit, însă fără să ne asculte vreodată…
Datorită lor, partidul continuă să meargă pe un drum greșit. Contează doar calculele lor de putere. Interesele și privilegiile lor. Opinia voastră, dorințele voastre, așteptările oamenilor răbdători ai acestui oraș nu contează mai deloc.
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru ca eu să fiu candidatul vostru la primăria Târgu Jiu. Am vrut să vă reprezint așa cum se cuvine și să redăm împreună acestui oraș un sens al dezvoltării pentru toți locuitorii săi. Din păcate, grupul restrâns care conduce azi partidul la Gorj a decis altfel.
După ce mai bine de un de zile m-au încurajat să mă pregătesc pentru a reprezenta cu succes partidul, au decis eliminarea mea. Au motivat această decizie spunându-mi că «Numele Tudor face rău acestui oraș».
Consider acest lucru o mare jignire nemeritată, adusă mie și familiei mele.

Dragii mei, s-a umplut paharul!
Nu pot accepta să fiu parte a unui joc care nu are nicio legătură cu binele PSD, cu valorile și principiile în care eu am crezut și în care cred.
Nu pot gira cu numele meu blatul care se pregătește între PSD și PNL la Târgu Jiu!
Nu mă mai regăsesc într-un partid în care, mereu aceiași câțiva oameni, fără consultarea voastră, călcând în picioare Statutul partidului, își împart între ei funcții și candidaturi pentru ca ghemul lor de interese economice să nu fie deșirat.
Nu pot continua într-un partid capturat, în care social-democraţii autentici sunt dați afară, iar ticăloșia de a promova pedeliști revopsiți în conducerea partidului, este ridicată la rang de virtute.
Un mare aforist croat spunea «Nu-i înlănțuiți pe ticăloși. Respectați lanțurile!»..
Am decis, prin urmare, să demisionez din partid. Drumul meu se desparte azi, fără regrete, de un PSD care, cel puțin la Târgu Jiu, nu mai este PSD.
Pe voi vă asigur în continuare de respectul meu, vă doresc numai bine, vouă și familiilor voastre. Undeva, cândva vom fi, poate, din nou împreună…

Cu prietenie, același dintotdeauna,
Adrian Tudor“, se arată în scrisoarea viceprimarului PSD.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ