„PMP Dolj constată o emulație crescândă în mediul politic de dreapta din Craiova si Dolj. Delegația PMP nu a fost invitată la ultimele discuții dintre PNL, USR si PLUS din rațiuni care, momentan, ne scapă. Probabil că, pentru schimbarea administrației PSD a municipiului Craiova și a județului Dolj, nu sunt necesare cele 7-8% cu care suntem creditați în majoritatea sondajelor de opinie“, afirmă deputatul Ion Cupă, liderul PMP Dolj.

PMP a fost primul partid de pe scena politica locală care a spus, cu subiect și predicat, dupa turul II al prezidențialelor (când de altfel a și fost felicitat de liderii locali ai PNL pentru sprijinul acordat) că doar un candidat comun, susținut de toate partidele de dreapta, are șanse să câstige primăria Craiova. Același lucru este valabil și pentru Consiliul Județean. PMP își menține acest punct de vedere. „Rămânem deschiși dialogului, dar noi chiar nu suntem în situația de a aștepta favoruri politice. PMP este pregătit, și în Craiova, și în Dolj, cu oameni valoroși, cu resurse, cu echipe, cu tot ce trebuie pentru a face o figură foarte bună în alegerile din 27 septembrie”,a mai precizat președintele PMP Dolj.

PMP consideră că discuțiile dintre liderii dreptei locale trebuie să continue, iar lucrurile care sunt comune trebuie așezate înaintea diferențelor. „Formarea unor majorități de dreapta post alegeri în consiliul municipal și în cel județean trebuie avute în vedere încă de pe acum dacă nu există suficiente resurse de voință politică pentru a susține candidați comuni la funcția de primar al Craiovei și la cea de președinte al Consiliului Județean”, atrage atenția liderul PMP Dolj, deputatul Ion Cupă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ