PMP Dolj: Platforma online solutiata.ro deschisă opiniilor doljenilor

Deputat Ion Cupă, președintele PMP Dolj: „Ne propunem să purtăm, și în acest mod, un dialog deschis cu toți cei care doresc să-și spună liber cuvântul și să vină cu soluții pentru România, pentru comunitatea în care trăiesc”.

0

PMP lansează în spațiul public platforma online solutiata.ro deschisă tuturor românilor care vor să se implice cu soluții pentru societatea românească. Aceasta platformă, având ca deviză ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta”, își propune să colecteze și să pună în dezbatere publică soluțiile românilor cu privire la  probleme naționale și locale.

„Platforma noastră online se centrează,  în principal, pe 6 mari domenii: economie, sănătate, educație,  mediu, turism, agricultură.Cele mai bune soluții urmează să devină inițiative legislative din partea PMP sau inițiative de hotărâri în consiliile locale. Îi indemn pe  toţi doljenii, de toate vârstele, să  intre pe această platformă  și să-și spună punctul de vedere, opiniile, soluțiile”, a precizat deputatul Ion Cupă, liderul organizaţiei doljene a PMP.

Prin acest mijloc de comunicare cu opinia publică PMP vrea să-i motiveze pe români la participare publică, la dezbatere democratică  chiar și în aceste condiţii  dificile cauzate de pandemia de coronavirus. „Democrația nu trebuie suspendata din cauza crizei sanitare. Sunt mijloace să fim în contact permanent  cu cetățenii şi trebuie să facem acest lucru în continuare”, a mai precizat preşedintele PMP Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ