Jurnalul unui hater
Curtea (ne)Constituţională a României

0

Printr-o decizie care vizează anumite interese politice, judecătorii Curţii Constituţionale au micţionat miercuri pe munca a mii de poliţişti care, spre deosebire de medici, au fost trimişi să impună măsurile stabilite prin ordonanţele militare fără niciun fel de echipament de protecţie. „Dotaţi“ cu nişte simple măşti, care îţi oferă doar un fals sentiment de siguranţă, fiind perfect inutile în protejarea împotriva coronavirusului, angajaţii MAI au reuşit să ţină, contrar aşteptărilor, situaţia sub control într-o ţară alergică parcă la respectarea regulilor. Şi, ne place sau nu să o spunem, principala „armă“ din dotarea poliţiştilor a fost fix amenzile mari pe care le puteau aplica „spartacuşilor“ mioritici.
Ori, prin decizia lor de azi, judecătorii CCR, în realitate nişte actori politici cu ştate vechi prin mocirla dâmboviţeană, au reuşit să bage o flegmă pe faţa agenţilor care, de acum înainte, nu vor mai speria pe absolut nimeni. Dincolo de ştirbirea autorităţii poliţiştilor, şi aşa aproape insignifiantă, purtătorii de robe vişinii suflă vânt în pupă lui Spartacus, „idolul femeilor“, şi zecilor de mii de „jmekeri“ care înţeleg că au primit liber la orice fel de paranghelie din moment ce, iată, amenzile primite sunt… nelegale! Să te ţii de acum „live-uri“ cu grătare şi manele pe uliţe, în faţa blocurilor şi pe unde le-o mai veni cheful tuturor amendaţilor de până acum.
Pe surse, căci motivarea nu a fost încă redactată, se spune că problema, nu ştim dacă şi singura, este cuantumul mare al amenzilor. Încă o dovadă de ipocrizie flagrantă din partea tovarăşului Dorneanu şi găştii sale de activişti deghizaţi în judecători care, fix în aceaşi zi, au decis că pensiile lor speciale, în cuantum exagerat de mare, nu pot fi atinse! Cumva, în cazul ăsta cuantumul nu mai este o problemă. Curat murdar, nene Iancule!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ