CJ Olt a alocat 300.000 pentru dotarea Spitalului Caracal cu materiale de protecţie împotriva Covid-19

Suma de 300.000 de lei, care provine din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean (CJ) Olt, a fost alocată vineri Primăriei Caracal pentru achiziţia de materiale şi echipamente de protecţie pentru spitalul municipal din localitate, desemnat spital de suport pentru pacienţii confirmaţi cu Covid-19.

0

„Aceşti bani au fost alocaţi pentru Primăria Caracal, dar cu scopul exclusiv de a achiziţiona materiale sanitare şi echipamente de protecţie pentru a fi utilizate la Spitalul Municipal Caracal în combaterea Covid-19. Nu ne-au fost solicitate aceste fonduri, spitalul fiind în administrarea Primăriei Caracal, însă ştim că este permanent nevoie de echipamente şi materiale de protecţie în unităţile sanitare, de aceea am decis să ajutăm cât mai rapid”, a spus Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt.

Până în prezent, la Spitalul Municipal Caracal nu au fost trataţi pacienţi confirmaţi cu coronavirus, cei doi bolnavi cu Covid-19 care primesc îngrijiri medicale în judeţul Olt fiind internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ