Indiscreții de Vâlcea

0

Hai în …!
Ei, pe molima  asta, fiecare cu n-are. Cristina Covaci, candidat PMP la Primăria Govora, invită electoratul să se înscrie în partid căci, nu-i așa, împreunăciunea face puterea. Cineva se întreabă dacă nu cumva a greșit degetul, dar din PMP s-au primit asigurări că nu. Ba mai mult, e un semn electoral în curs de înregistrare  la OSIM. Pe surse, am aflat că  degetul mijlociu va fi lansat după alegeri(…). În campania  din 2009, și Băsescu promova sloganul: „Mai vreau o dată“. Se leagă, nu?

Fara gargara, da?
Conducerea Consiliului Județean Vâlcea anunță că intenționează să achiționeze un  aparat de testare pentru coronavirus, și că în ședința de miercuri, 25 martie 2020, va propune consilierilor județeni alocarea sumei necesare pentru acest aparat. Minunat! Băieți, mai scrieți-ne când aparatul ajunge la spital și devine funcțional! Până atunci, doar vă lăudați, iar oamenii nu au poftă de gargara politicianistă pe molima asta.

O văicăreala preventivă necesară
Pe paginile de facebook circulă fel de fel de informații potrivit cărora Secția de Boli Infecțioase al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea nu are caserole pentru mâncarea bolnavilor, nu are suficiente măști și nu are o mașină de spălat pentru hainele personalui medical. Directorul spitalului, medicul Dan Ponoran susține că acestea  sunt facenews-uri. Ok, cum spuneți dumneavostră, domnule  doctor! Însă, având în vedere perspectiva, nimic din ce există la ora actuală nu va fi suficient. Așa că nu strică să vă văicăriți preventiv.

Din autoizolare!
Aflat în autoioizolare, deputatul PNL de Vâlcea, Cristian Buican, face reclamă gratuită unor lucrători în presă, pe care îi consideră ostili, și dă  totuși o veste bună națiunii: „A fost eliberată autorizația pentru producere biocide SC Chimcomplex SA”, Asta face parlamentarul Cristian  Buican. Ceilalți, cu mici excepții, nu se știe ce fac.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ