Indiscreții de Vâlcea

0

De-ale României normale!
În plină efervescenţă a „României normale”, PNL Vâlcea nu are de lucru şi îşi declară oficial susţinerea faţă de un primar care, anul trecut, a fost depistat că a furat dintr-un hotel, în timp ce se afla la un simpozion pe teme anticorupţie. A furat o perie rotativă de pantofi, ce să vezi! Aşa l-a cunoscut toată ţara, căci hotelul din Băile Felix a făcut publică înregistrarea de pe camerele de luat vederi. Personajul este Constantin Bărzăgeanu, primar al comunei Mihăeşti. Iar asta este recidivă. În 2007, când era poliţist comunitar şi se ocupa cu transportul valorilor la bancă, şi când era şi candidat la Primăria Mihăeşti, din partea Partidului Iniţiativa Natională (PIN), Bărzăgeanu a fost filmat în timp ce lua un parfum dintr-un supermarket. Mda, probabil că în filosofia politică a PNL Vâlcea, astfel de gesturi „nesemnificative” nu se pun; căci şi hoţia ar trebui să aibă cotele ei, la naiba!

La vremuri noi…

Ei!! În PNL Vâlcea începe lupta pentru dulcele tort al puterii. Se aude că secretar de stat prin Ministerul Muncii ar dori să fie Cecilia Văduva. Hm, cine-ar fi crezut asta în urmă cu vreo 20 de ani! Şi se mai aude că şi-au depus CV-uri pentru alte demnităţi publice Gheorghe Păsat, Victor Stănculescu, Mircea Nadolu, Sorin Bâzâc. Unde-o fi noul val?

După 20 de ani

Record! Primăria Râmnicu Vâlcea s-a judecat timp de 20 de ani pentru o proprietate. Procesul a fost câştigat recent de municipalitate.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ