Indiscreții de Vâlcea

0

Import ieftin?
Umblă vorba prin târg că polonezii de la USG-Ciech ar vrea să importe forţă de muncă din ţări mai puţin dezvoltate. Cu alte cuvinte, angajaţi mult mai prost plătiţi. Posibil, de prin Asia de Sud-Est: Vietnam, Cambodgia, Laos, Thailanda, Malaisya, Birmania…cine ştie! Şi uite-aşa se eterogenizează populaţia judeţului. Numai că, deocamdată, fabrica este închisă.

Sfârşit cumplit!
Unul dintre cei mai populari bucătari din Râmnicu Vâlcea, Gabi Vâlceanu, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie de la Vârful lui Roman. Un taximetrist povestea, zilele trecute, că a văzut cadavrul. Practic, picioarele erau desprinse de restul corpului. Maşina, o autoutilitară, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu violenţă de un copac.

Dispar serele Annabella
În 2020, serele Annabella de pe bulevardul Dem Rădulescu vor dispărea, iar firma va dezvolta acolo un proiect imobiliar. Primăria Râmnicu Vâlcea nu exclude să construiască, în zonă, şi o piscină pentru copiii din cartier.

Viceversa!

Prefectura Vâlcea renovează exteriorul clădirii, nemodernizat din vremea răposatului Aurel Vlădoiu. Primarul Gutău salută iniţiativa, dar nu înţelege din ce motiv lucrările au început viceversa. Cu partea din spate, adică.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ