Indiscreții de Vâlcea

0

Pisica electorală!
Pe paginile de socializare, circulă de câteva zile un clip cu un mesaj amuzant al lui Cristian Jianu, posibil candidat PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea. Iată textul: „Sunt pregătit să muncesc 24/24, aşa cum am făcut-o până acum. Împreună să le arătăm pisica!”

Variante de prefect

Nici nu a fost învestit Guvernul Orban că au şi început speculaţiile în privinţa noului prefect de Vâlcea. Varianta reîntoarcerii liberalului Mircea Nadolu, acum pensionar, pare exclusă. Unul dintre motivele importante ar fi acela că PNL a militat împotriva cumulării pensiei cu salariul. Or, să îl aduci pe Nadolu la Prefectură şi să „îl cumulezi”, nu se face. Prin târg, s-a mai vehiculat şi numele fostului primar de la Băbeni, Sorin Bâzâc. Pentru cine nu ştie, domnul Bâzâc a pierdut alegerile în 2016 în orăşelul pe care l-a condus un mandat. Să sperăm că zvonul ăsta a fost lansat de duşmanii PNL care vor să se amuze sau să discrediteze partidul. Să sperăm! Se mai aude că prefect ar putea fi actualul primar al comunei Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu. Oare? Umblă vorba că nici varianta unei femei nu ar fi exclusă. Cine? Suspans!

Excludere au ba?

Cică deputatul ALDE Dumitru Lovin ar fi lipsit de la votarea moţiunii de cenzură. Grav, domnule, grav! Care să fie motivul? Întoarcere la dragostea dintâi, adică la PSD? Vreun aranjament pe via ALDE? Căci, dacă e prima variantă, în mod firesc ar urma o excludere.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ