Comunicat de presă
Deputat Ion Cupă: OPRIȚI ÎNGROPAREA DEFINITIVĂ A ALDE!

0

Cei care au scris scenariul și regia distrugerii ALDE au trecut și la realizarea, în teren, a filmului acestei distrugeri.
Domnul Chițoiu a început marșul funebru al ALDE. Alături de domnul Anton Anton, cel care nu s-a remarcat cu nimic în sprijinul partidului, împreună cu alți așa ziși lideri naționali care și-au dovedit, cu asupră de măsură, incompetența politică în alegeri.
Sub pretextul revitalizării organizațiilor – decapitate într-un mod nedemocratic, cu încălcarea flagrantă a Statutului- groparul ALDE umblă ca o stafie politică prin aceste organizații și propune, tocmai celor care nu au făcut performanțe în alegeri, să preia frîiele conducerii.
Domnul Chițoiu ”vrea renașterea” ALDE Prahova, ALDE Dolj, ALDE Olt, ALDE Suceava, ALDE Brasov, ALDE Timiș – culmea!- cu unii dintre cei care au ajutat direct la îngroparea partidului.
În fapt, secretarul general-faliment ALDE, dl Chițoiu, pregătește servirea pe tavă a partidului către Ponta și Pro România.
Domnul Chițoiu @Co caută aliați în aceste organizații după chipul și asemănarea sa: pe cei cu rezultate de 2-3-4%.
Cum vor putea domnii Daniel Chițoiu- responsabilul principal de neintrarea ALDE în Parlamentul European ( și care nu a reușit să-și câștige mandatul de deputat la Neamț, luând un scor mult sub media partidului) Claudiu Catană ( 3,87% la sector 2 Bucuresti) Tudor Tim Ionescu ( sub 3,90% la sector 3 București), de la nivelul procentelor foarte slabe obținute în organizațiile lor, să le spună cum să reformeze organizația ALDE Dolj unor colegi de-ai noștri care au avut performanțe electorale remarcabile: Mihai Cocîrlă ( 36,89% la Izvoare), Eugen Safta (26% la Sadova), Iulian Silișteanu (23,25% la Rast), Arcereanu Ionel (21,25% la Desa), Preda Cătălin (13,76% la Caraula), Lupu Doina (12, 77% la Bechet) Doru Militaru (12,48% la Botoșești -Paia), Cosmin Ghenea (12,07% la Bailesti), Anișoara Stănculescu (12% la alegerile pentru primăria Craiova), Eugen Zavracu (11,87% la Poiana Mare), Sbîrlea Leliana (11,75% la Bucovăț), Guiu Alexandru (11,44% la Brabova) , Victor Gogonea (11,34%- la Coșoveni ), Genel Constantinescu (10,48% la Teasc) Sorin Vîlcu (ca responsabil de zonă -9,29%) și alții.
Ce le vor putea spune domnii Chițoiu și ceilalți ”mari” performeri politici colegilor din Prahova, Suceava, Olt, organizații printre cele mai puternice din țară, cele care au contestat solidar deciziile iraționale care au bagat partidul în faliment?
De ce oare tocmai cei care au obținut rezultate bune și foarte bune în alegeri sunt nemulțumiți de direcția în care a luat-o partidul?!
Asteptăm cu mare interes vizita la Dolj a domnului Chițoiu.
Până atunci, un nou apel către cei de bună credință din ALDE: Opriți îngroparea definitivă a ALDE!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ