„Votul de duminică poate fi un vot care să dea un semnal pentru schimbarea majorității în Parlament României”, a spus liderul liberalilor doljeni. Acesta a mai adăugat că referendumul este un semnal că românii nu mai acceptă ca justiția să fie acaparată de PSD.
Referitor la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, Ștefan Stoica a spus că aceasta fost o mascaradă. „Nu există studiu de fezabilitate valabil, nu există proiect, nu există niciun aviz, nu a fost predat amplasamentul. Nu există nimic. Dacă un craiovean ar face așa ceva pe un drum public, să intervină fără a avea avizele necesare, ar fi imediat amendat. Dar când acest lucru este făcut de pesediști, ei nu pățesc nimic.
Claudiu Manda spunea că încep lucrările la două tronsoane din patru din cauza justiției. Nu, domnule senator, nu din cauza justiției ci din cauza incompetenților de la Ministerul Transporturilor“, a mai spus liderul liberal.
La rândul său, președintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea s-a referit la momentul aniversar de astăzi prin care s-a marcat împlinirea a 144 de ani de la înființarea PNL. „Este nu doar un motiv de sărbătoare, ci și o obligație. La noi democrația s-a transformat într-un preș de care se șterge PSD, iar aniversarea de azi ne face să remarcăm anormalitatea în care trăim. Avem misiunea, deloc ușoară, să demonstrăm că normalitatea este alta. Țin să reamintesc că acum mulți ani de zile Craiova s-a dezvoltat uluitor sub conducerea liberală, Craiova a avut 16 primari liberali – printre care cel mai important a fost Nicolae Romanescu“, a spus senatorul liberal.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ