Indiscreții de Vâlcea

0

Încă o odraslă la Ministerul Tineretului şi Sportului
Primim o completare la materialul „Fii de primari vâlceni unşi în Ministerul Tineretului şi Sportului”. Spune lumea că actualul ministru, vâlceanul Bogdan Matei, a „translat-o” la ministerul cu pricina şi pe fiica primarului din Mădulari, alături de fiii primarilor din Slătioara şi Fărtăţeşti. Ce sport se practică uneori la Ministerul Sportului! Dar vorba aia, să dăm o şansă tineretului!

A cumpărat… n-a cumpărat…
Întrebare: Domnul Ștefan Vuza care a cumpărat principalele active ale combinatului Oltchim, a cumpărat şi numele combinatului? Că dacă nu l-a cumpărat şi doar se foloseşte de brand, e nasoală treaba!

Mai-marii ProRomânia „descalecă” la Vâlcea

Miercuri, 8 mai, liderii ProRomânia, Victor Ponta, Mihai Tudose şi Daniel Constantin, vin la Vâlcea în campanie electorală pentru ”europarlamentare”. Domnii de mai sus vor vizita Spitalul Judeţean Vâlcea, reabilitat parţial cu fonduri europene în timpul guverului Ponta, o firmă privată care activează în Râmnicu Vâlcea şi în Drăgăşani, şi vor avea o întâlnire cu nişte lideri sindicali. Ponta a fost bun prieten cu actualul preşedinte al PSD Vâlcea şi preşedinte al CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. Interesant de văzut dacă vor da ochii sau şi-i vor da peste cap!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ