„Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache – filiala Dolj, ca reprezentant legitim al partidului condus de Iuliu Maniu, Ion Mihalache şi Corneliu Coposu, îi îndeamnă pe toți național-țărăniştii autentici din Oltenia şi pe toți simpatizanții săi să voteze la alegerile europarlamentare candidații Partidului Național Liberal, aliatul tradițional al țărăniştilor. De asemenea, mai mulți membri PNȚ „Maniu Mihalache“ din Oltenia vor participa la mitingul care va avea loc la Craiova în data de 06.04.2019.
În situația în care se află România orice victorie la alegerile europarlamentare a coaliției retrograde de factură comunistă PSD-ALDE ar fi un dezastru major.
Fidel politicii tradiționale duse de Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu, PNȚMM militează pentru implementarea moralei creştine în viața publică, libertate, proprietate privată şi dreptate socială. Drumul României nu poate fi decât alături de prietenii noştri din UE şi NATO în respectul profund al valorilor lumii civilizate“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ