„Îmi face o deosebită plăcere ca, în acest moment cu profunde semnificații, în care aniversăm Ziua Jandarmeriei Române, să mă aflu alături de dumneavoastră, exponenții unei veritabile structuri de elită, care se remarcă prin responsabilitate, bună pregătire și fermitate.
Prin modul în care acționați, ați consacrat Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj drept un garant al respectării legii și al asigurării ordinii publice, impunând astfel un model de profesionalism și promptitudine, iar prin toate acestea v-ați câștigat încrederea și aprecierea comunităților.
Reputația instituției pe care o reprezentați a ajuns dincolo de granițe, datorită numeroaselor misiuni internaționale la care ați participat și prin care ați contribuit, în mod direct, la onorarea angajamentelor pe care România și le-a asumat în relația cu partenerii externi.
Mâine se împlinesc șapte decenii de la fondarea Organizației Tratatului Nord-Atlantic. Ieri, țara noastră a celebrat 15 ani de apartenență la această alianță, ca membru cu drepturi depline – un statut care a fost construit și consolidat inclusiv prin efortul dumneavoastră remarcabil.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă rog să primiți expresia deplinei noastre considerații, alături de sincere felicitări pentru toate reușitele obținute de-a lungul timpului și calde urări de succes în importanta activitate pe care o desfășurați.“

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ