Indiscreții de Vâlcea

0

Nărav pur românesc!
După ce tocmai au asfaltat strada Ştirbei Vodă din Râmnicu Vâlcea, muncitorii s-au pus cu picamărul pe asfaltul proaspăt. De ce? Acoperiseră gurile de canal. Nărav pur românesc!

Inadmisibil!

Spectacolul URMA PAŞILOR TĂI, adaptare după jurnalul de călătorie în Ţara Sfântă al Olgăi Greceanu şi oferit de luni, 3 decembrie, de Arhiepiscopia Râmnicului, te duce cu gândul la fresca zugrăvită de artistă pe pereţii Culei Greceanu din Măldăreşti, dar şi la ceva inadmisibil. În urmă cu câţiva ani, o parte din tablourile Olgăi Greceanu zăceau pe jos, neglijate, în complexul Măldăreşti.

Aşteptări…

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, dă asigurări că pârtia de schi de la Obârşia Lotrului (care anul trecut s-a deschis tocmai la 1 februarie, mai era un pic şi dădea ghiocelul) va fi dată în folosinţă în acest an după ce ninge. Ok, aşteptăm, aşteptăm.

Mare maestru, mică revistă!

După ce revista „Clipa” a lui Dinu Săraru a primit bani publici pentru editare şi tipărire, unul ce zice că e senior editor la periodicul cu apariţie de trei ori pe an s-a apucat să înjure presa vâlceană care, vezi Doamne, e subvenţionată. Înjură presa, înjură şi Consiliul Judeţean, dar şi Primăria Râmnicu Vâlcea, adică pe ăia care au cotizat, nu glumă, la revista marelui maestru. Mare maestru, mică revistă!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ