Indiscreţii de Vâlcea

0

Un motostivuitorist cu har?
Primarul din Fârtăţeşti, Nicolae Voicescu, pare să fi renunţat la proiectul construirii unei biserici greco-catolice în comună. ”Subiectul este încheiat”, ne-a informat acesta cam gâtuit. Ce-o fi păţit? Umblă zvonul că totul ar fi pornit de la intenţia mai-marilor bisericii de a-l schimba pe actualul preot cu un… motostivuitorist. Asta, probabil, pe principiul ”n-o fi având el carte, dar are har”, enunţat, odinioară, de un episcop vicar. Ce logică!!

Curat-murdar!

Să fii director de festival de teatru municipal şi să o pui pe nevastă-ta să facă afişele festivalului pe un purcoi de bani este nu numai imoral, ci şi ilegal. În curând, o anchetă despre afacerile curat-murdare dintr-un teatru de provincie.

La Teatrul ”Anton Pann” e ceva putred…
Trei concursuri au fost organizate pentru funcţia de manager al Teatrului ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea şi niciun candidat nu a obţinut la prima probă nota 7, care i-ar fi permis să acceadă la proba următoare. Dacă la cel de-al doilea concurs actorul Octavian Costin, actualul interimar, a fost notat cu 6.72, la cel de-al treilea, cu acelaşi dosar, a primit numai 5.78. Hm, e ceva putred în Danemarca! Poate că ar trebui schimbată şi echipa de examinare de la Teatrul ”Radu Stanca” din Sibiu, că s-a cam veşnicit! Sau nu se vrea? Până la organizarea celui de-al patrulea concurs care, probabil, va avea loc în ianuarie 2019, interimatul va fi asigurat tot de Octavian Costin.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ