Ajuns, numai Dumnezeu ştie de ce, în fotoliul de viceprimar al Craiovei, Stelian Bărăgan a fost, până acum, un personaj retras, care a preferat să rămână, de multe ori la propriu, în umbra primarului Mihail Genoiu în ceea ce priveşte apariţiile publice. Mulţi au pus asta pe seama lipsei de experienţă, alţii pe a felului său de a fi. Noi credem însă că Stelică refuză cu obstinenţă să iasă câtuşi de puţin în evidenţă pentru că toată lumea ştie că din gura închisă nu poate să iasă nicio prostie.
Din nefericire pentru tânărul nostru viceprimar, comunicarea nu este doar verbală. Curioşi să-i descoperim totuşi (in)abilităţile de comunicare, am ajuns mai zilele trecute la pagina sa de facebook, acolo unde, printre instantanee cu şantierele şi investiţiile municipalităţii, descoperim că Stelică Bărăgan a fost în vacanţă pe malul Bosforului. Până aici nimic senzaţional, Turcia fiind o destinaţie preferată printre români. „Istambul: un loc unde valorile de secole, familia şi religia se regăsesc“, a postat, alături de o fotografie, Stelică Bărăgan, impresionat probabil de fosta capitală a Bizanţului. Păcat că, printre zidurile încărcate de istorie, viceprimarul craiovean nu a „regăsit“ şi cultura. Mai ales aia generală. Poate aşa ar fi aflat şi personajul nostru principal că, de fapt, oraşul se numeşte Istanbul.
Acum aşteptăm cu interes următoarele vacanţe ale viceprimarului nostru şi ne permitem să îi recomandăm câteva destinaţii, cum ar fi ”Ştutgard”, ”Liverpul” ori ”Chioln”, mai ales că ultima dintre ele este accesibilă de pe Aeroportul Craiova!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ