Apavil întrerupe apa potabilă pe zece străzi din Băile Olăneşti

0

”Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă din reţeaua PE D160 mm, de pe strada Forestierilor intersecţie cu strada Epureşti, din Băile Olăneşti, vă comunicăm:
În data de 31.10.2018, între orele 900 – 1300 , se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Băile Olăneşti pe străzile: Forestierilor, Parângului, Cuibul cu Dor, Horea, Podişor, Epureşti, Islazului, Pădurii, Ponor şi Înfrăţirii.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp”, informează SC Apavil SA.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ