Indiscreții de Vâlcea

0

OZN? Sau ce?
Horezeanul Ştefan Racheru, un mare şi avizat iubitor al zonei în care trăieşte, a surprins în seara de 6 septembrie a.c. un obiect zburător ciudat, în zona Vârfului Văleanu din Munţii Căpăţânii. „În seara aceasta am revăzut toate pozele făcute la Văleanu… Am rămas înmărmurit când am văzut ce am surprins pe cer. Un corp ciudat ce pare a fi un OZN…”, a comentat acesta imaginea. Ce să fie?

Buican anunţă „veşti foarte proaste despre CET Govora”
„În curând veţi avea veşti foarte proaste despre CET Govora”, a afirmat deputatul liberal Cristian Buican la cea mai recentă conferinţă de presă, dând de înţeles că distribuitorul de căldură şi apă caldă are grave probleme. În acest context, Buican a criticat decizia CET de a sista timp de o săptămână apa caldă în Râmnicu Vâlcea şi, aşa cum îi stă bine unui politician în opoziţie, a dat vina pe cei de la putere: „Este regretabil că elevii din Râmnicu Vâlcea nu au avut apă caldă în ziua începerii şcolii în municipiul Râmnicu Vâlcea, şi s-au prezentat la şcoală după ce au făcut baie în lighean. Probabil că cei din conducerea judeţului, care manageriază foarte prost CET-ul, au considerat că elevii nu au nevoie de apă caldă atunci când să se ducă la şcoală”.

Orban, la proţap!
În zilele următoare, Ludovic Orban şi o parte din conducerea PNL vin la Vâlcea. Se zvoneşte că, după consumarea chestiunilor de partid, va avea loc un chef de zile mari la Perişani, în casa din comuna natală a liderului judeţean, deputatul Cristian Buican: vinuri alese, berbecuţi la proţap, celebrele produse Loviştea etc., etc. Contextul este foarte potrivit, pe 16 septembrie Buican împlineşte 52 de ani.

La ecologişti…
Vorbeşte lumea că, în cazul în care va fi dat afară din partid, pe motiv că a votat în Consiliul Judeţean alături de putere, Samoil Vâlcu va pleca spre PER-ul lui Mircia Gutău cu un număr semnificativ de liberali, mulţi dintre aceştia fiind primari.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ