Indiscreții de Vâlcea

0

Mon cher, nu cu dosul!
Directorul Teatrului Municipal ”Ariel”, actorul Gabriel Popescu, nu pare să cunoască regulile de conduită din sălile de spectacol. Bunăoară, aceea că atunci când te îndrepţi către locul rezervat treci cu faţa la spectatori şi nu cu fundul. S-a întâmplat la spectacolul ”Un duşman al poporului”. Mon cher, de la dumneata avem pretenţii, se poate?

Şeful poliţiei locale, fiţe sau ceva mai mult?

Domne, ce să vezi! Şeful Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea, Vasile Florin Cîrstescu, nu vrea să lucreze alături de subordonaţii săi. Domnul şef şi-a ales birou la parterul noului sediu cumpărat de primărie de la SOCOM, pe când birourile poliţiei comunitare vor fi la etaj. Cică sunt chestiuni ”sensibile” la mijloc, prin urmare nu vrea să fie tuburat. Serios? Domnul în cauză n-a plecat încă de la SRI sau ce? Că aşa se auzise…

Recidivă!

Primarul din Perişani, Ion Sandu, declarat marţi incompatibil de către ANI, nu se afă la prima abatere. În 2016, el a fost trimis în judecată după ce şi-a angajat nora în postul de consilier personal al primarului. Primar la al patrulea mandat. Hm, pe unii vechimea nu-i ajută deloc, din contră!

Surprize la Ziua Imnului?

Uniunea Salvaţi România va organiza la Râmnicu Vâlcea, cu ocazia Zilelor Imnului, o amplă acţiune de strângere de semnături în cadrul campaniei ”Fără penali în funcţii publice”. La această acţiune vor participa, se aude, actori de prestigiu ai României.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ