Vâlcea: Peste 3.000 de social-democrați participă la mitingul din Piața Victoriei

Peste 3000 de social-democrați din județul Vâlcea participă, sâmbătă, la mitingul din Piața Victoriei, a anunțat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea. Potrivit acestuia, manifestarea vizează abuzurile față de statul de drept, dar va fi şi un îndemn la solidaritate între români și încredere în Guvern și Parlament:

0

Vom manifesta ÎMPOTRIVA și PENTRU”
„Maine vom fi prezenți în Piața Victoriei pentru a manifesta ÎMPOTRIVA, dar și PENTRU! Vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care prin abuz, prin tot felul de strategii și presiuni, cred că pot instala în România un regim ilegitim, altul decât cel votat liber în 2016 de către români.
Mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care cred că legile nu trebuie făcute în Parlament, ci în tot felul de laboratoare obscure și care încearcă să se joace cu mințile românilor.
Mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care cred că România trebuie condusă din afara țării și ÎMPOTRIVA celor care își denigrează țara plângându-se pe la tot felul de curți străine despre tot felul de presupuse abuzuri. Și pentru că a venit vorba, mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA abuzurilor și a celor care le comit și cred că ne pot intimida.
Mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care vor să vorbim în șoaptă, de teamă că am putea fi ascultați și vorbele noastre ar putea fi interpretate.
Ei bine, sâmbătă, 9 iunie 2018, vom manifesta și PENTRU o Românie liberă și prosperă, PENTRU liniște în țară, PENTRU solidaritate între generațiile care construiesc România de mâine sau au construit-o pe cea de azi, PENTRU libertate și democrație.
Mâine vom manifesta PENTRU respectarea voinței legitime a poporului roman, care prin votul său a învestit cu încredere un Guvern și un Parlament, care trebuie să acționeze în logica binelui pentru oameni.
România este un singur stat și vom manifesta PENTRU ca statul paralel să se risipească și odată cu el tot răul pe care l-a adus”, opinează președintele PSD Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ