Indiscreții de Vâlcea

0

Cinema City, inaugurare fără autorizaţie ISU
Cinema City, cel mai mare cinema multiplex din Oltenia, situat în mallul nou din Râmnicu Vâlcea, nu avea autorizaţie ISU în ziua inaugurării (n.r.10 mai 2018). Hm, aşa se întâmplă când legea este ambiguă! La primele proiecţii, precum şi la concertul aferent, au participat sute de oameni care, evident, nu au ştiut că investiţia de 5 milioane de euro a israelienilor, şase săli cu peste 1.000 de locuri, era în curs de autorizare în ce priveşte securitatea la incendiu. Reprezentanţii ISU au declarat marţi, 15 mai, că între timp Cinema City a primit această autorizaţie.

Cetăţean de onoare surpriză!
Actorul Constantin Chiriac, directorul celebrului festival de teatru din Sibiu, va primi titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Râmnicu Vâlcea, potrivit unor surse. Conducerea Primăriei Râmnicului intenţionează să demareze împreună cu Chiriac un proiect teatral de anvergură în oraşul-capitală al judeţului Vâlcea şi probabil gândeşte că astfel maestrul va fi şi mai motivat. Bună strategie!

Ocazie rarisimă!
Se aude că vineri, 18 mai, Paul Stănescu, vicepremier şi ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va veni la Vâlcea, la invitaţia Consiliului Judeţean. Şi uite-aşa, jurnaliştii vor avea ocazia să participe la una dintre puţinele conferinţe de presă, organizată de această instituţie. Hm, ce-o fi la mijloc? Teamă sau dispreţ?

Deputatul Buican, îndrăgostit de o platformă lăbărţată
Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, nu dă semne să fi priceput că programul Vâlcea Liberală, cu care organizaţia judeţeană s-a prezentat la alegerile din 2016, nu a fost asimilat de electorat. Iată cum le închide domnul deputat gura celor care îi spun că platforma electorală cu pricina era prea stufoasă şi incapabilă să transmită în mod clar şi eficient mesaje: „Jigniţi electoratul”. Ce să vezi! Până una-alta, electoratul i-a trimis pe liberali fix în opoziţie! Hm! Poate că nu a terminat de citit romanul Vâlcea Liberală. Nu-i nimic, până în 2020 mai e timp!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ