Comunicat de presă
ALDE Dolj: Tinerii de la TNL o iau razna după modelul seniorilor

Adrian Marinescu, Președinte TLDE Dolj, vicepreședinte ALDE Dolj: „Cerem liderilor TNL să prezinte scuze zecilor de mii de români pe care i-a jignit în mod incalificabil“.

0

„Atacul jignitor și discriminatoriu al TNL la adresa unei întregi generații -«decrețeii», realizat în ziua de 2 mai arată încă odată că Partidul Non Liberal (PNL) este într-o derută politică totală. Derută în care iată, atrage și organizația sa de tineret (TNL).
Ca oameni tineri regretăm faptul că unii dintre colegii noștri de generație înțeleg să facă o politică agresivă, fără argumente, bazată pe discriminare și rea credință.
Tinerilor din PNL li s-a părut amuzant ca de ziua națională a tineretului să își facă promovare jignind generațiile de ”decreței”, cei născuți în timpul regimului comunist, după decretul PCR din 1966.Tinerii peneliști nu au realizat că jignesc prin postările lor dezinvolte zeci de mii de români, unii dintre ei membri ai propriului partid.
Politica ”la mișto” nu creează Viitor pentru România. Politica învrăjbirii generațiilor de români între ele, iată, în plin an al Centenarului, este toxică și prin urmare inacceptabilă.
Cerem tinerilor din România să întoarcă spatele unor astfel de atitudini și inițiative suburbane și subumane. Niciunde în lume nu sunt puse la zid generații întregi pentru neîmpliniri istorice.
În România s-au întâmplat și se întâmplă lucruri bune prin efortul românilor din toate generațiile. Așa după cum sunt lucruri care nu merg din vina unor români deasemenea din toate generațiile.
Generalizările sunt periculoase și nondemocratice!
Cerem de urgență conducerii TNL să prezinte public scuze românilor pe care i-a jignit prin mesajele promovate în ziua de 2 mai. Solicităm deasemenea CNCD să se autosesizeze în legătură cu inițiativa liderilor TNL“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ