Indiscreții de Vâlcea

0

PNL Râmnicu Vâlcea stă prost cu gramatica
Liberalii râmniceni au conceput un fluturaş în care critică decizia municipalităţii de a mări impozitele şi taxele în Râmnicu Vâlcea. Bun, demersul! Ar fi fost şi mai bun dacă nu ar fi conţinut câteva greşeli de ortografie. Spre exemplu, indicativul prezent, persoana a III-a singular pentru verbul ”a crea” este ”creează”, nu ”crează”, stimaţi critici. Greşeala este introdusă în construcţia savantă ”oraşcrează”. Ignorăm alte ”erori” cu speranţa că nu se vor repeta. Totuşi, cadre didactice din PNL au distribuit cu relaxare, pe facebook, acest mesaj-protest cu probleme de gramatică. Hm, nu-i de bine!

Câtă risipă!
Primăria Voineasa a investit 3,5 miliarde lei vechi într-un proiect pe care, ulterior, l-a omorât, prin nişte procese absurde. Câtă risipă! Vom reveni cu o anchetă amănunţită pe această temă.

Să nu zici hop…
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Adrian Buşu, are o temere: ”La Complexul muzeistic de la Nicolae Bălcescu s-a aprobat un proiect european de 4,3 milioane de euro şi acolo stau cu inima mică să văd ce firmă va câştiga, pentru că va fi o lucrare extrem de complexă. Însă va fi un pionierat, deoarece lucrarea de la Nicolae Bălcescu ne va permite ca la Măldăreşti, la Culele Duca şi la Casa memorială I.G. Duca să avem oarecare experienţă în lucrul cu constructorii. Sper să iasă un lucru bun”, zice Buşu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ