ALDE Dolj: Primarul orasului Dabuleni susţine programul politic al ALDE

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Salut decizia domnului primar Aurel Băjenaru de a veni alături de noi în casa liberalismului adevarat“.

0

ALDE DOLJ este consecvent în iniţiativa de a reuni pe toţi cei care, în judeţul nostru, cred în valorile unui liberalism modern dedicat dezvoltării economice şi apărării libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti. „Venirea primarului oraşului Dăbuleni alături de echipa ALDE Dolj reprezintă un lucru bun şi pentru noi şi pentru cetăţenii oraşului. Discuţiile pe care le-am avut cu domnul Băjenaru deschid un parteneriat pe termen lung pentru realizarea proiectelor demarate pentru dezvoltarea binemeritata a oraşului şi totodata pentru consolidarea organizaţiei noastre locale“, a precizat deputatul Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj.
ALDE Dolj îşi manifesta în continuare deschiderea politică faţă de toţi cei care împărtăşesc valorile şi programul politic al ALDE.
În ALDE Dolj este loc pentru toţi cei care vor să construiască un viitor mai bun pentru familiile şi comunităţile din judeţul nostru.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ