Ofensiva alb-albastră se întăreşte
Ştiinţa a adus un vârf croat

Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că l-a transferat pe atacantul croat Dominik Glavina, urmând ca acesta să îmbrace tricoul alb-albastru pentru cel puţin patru luni, cu opţiune de prelungire a contractului pe trei ani.

0

Născut pe data de 6 decembrie 1992 în localitatea croată Cakovec, noul vârf al Ştiinţei a mai fost utilizat în trecut şi ca mijlocaş ofensiv sau extremă. Înalt de 1,82 m, Dominik şi-a început cariera de fotbalist profesionist la NK Varazdin (45 de meciuri, 10 goluri şi două pase decisive), apoi s-a dus la Beitar Jerusalem (26 de meciuri, 3 goluri), Slaven Belupo (36 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive), NK Inter Zapresic (39 de meciuri, 3 goluri şi 5 pase decisive), iar în final la NK Rudar Velenje (39 de meciuri, 17 goluri). Nu este primul contact pe care noul vârf alb-albastru îl are cu România. Aflat în echipa celor de la Varazdin, acesta a jucat în anul 2011 în „dubla” din UEFA Europa League contra celor de la Dinamo Bucureşti.
De asemenea, atacantul central are şi 11 selecţii în cadrul Naţionalelor de tineret ale Croaţiei şi un gol marcat pentru echipa Under-19 a ţării sale.

Se vând bilete pentru primul meci oficial din 2018
Universitatea Craiova a pus în vânzare de luni, 22 ianuarie 2018, bilete la meciul cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, preţurile plecând de la 10 lei! Biletele pentru revederea dintre leii din teren şi cei din tribune s-au pus deja în vânzare online (http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-stadionul-ion-oblemenco-1022978/performance.html), la casele de bilete de la Sala Polivalentă, dar şi la magazinul mobil al Ştiinţei, situat în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova. Alte variante pentru achiziţia biletelor:
1) On-line, prin platforma Eventim.ro, accesând link-ul http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-stadionul-ion-oblemenco-1022978/performance.html.
2) Tot on-line, prin platforma Eventim.ro, dar pe loc, cu funcţia Print-At-Home.
3) De la partenerii Eventim.ro: ORICE staţie OMV şi ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din ţară, inclusiv din Craiova.

Preţurile biletelor:
Peluze = 10 lei
Tribuna 2 = 20 lei
Tribuna 1 = 25 lei
VIP = 70 lei

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ