ALDE Craiova: Mulțumim, Majestate!

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova: „Lecția de viață a Regelui Mihai I trebuie să fie prilej de reflecție pentru toți cei care activăm în spațiul public.Propunem ca Universitatea din Craiova să poarte numele REGELE MIHAI I“.

0

„ALDE Craiova își exprimă omagiul membrilor și simpatizanților săi Majestății Sale defuncte, Regele Mihai I al României. Este un moment trist pentru noi toți, moment în care ar trebui să medităm la lecția de sacrificiu, onoare și caracter pe care Majestatea sa ne-a oferit-o prin întreaga sa viață.
ALDE Craiovaconsideră că întoarcerea definitivă a Regelui Mihai în țara pe care a iubit-o cu modestie și conștiință este o obligație pentru toți cei care activăm în spațiul public.
Lucrurile și oamenii care ne unesc,între care Majestatea Sa cu precădere, au mai mare importanță decât lucrurile și oamenii care ne despart.
Cu acest gând ar trebui să intrăm în Anul Centenarului dacă dorim să construim un viitor pentru țara noastră comună.
ALDE Craiovamulțumește Majestății Sale pentru lecția de istorie unică pe care a predat-o poporului său aproape un veac.
Mulțumim deasemenea Majestate pentru cele două Decrete Regale din 1947 prin care ați înființat Universitatea din Craiova și Filarmonica din orașul nostru.
ALDE Craiova propune autorităților locale ca Universitateadin Craiova să poarta numele REGELE MIHAI I.
Drum bun, Majestate! Dumnezeu să te țină în dreapta sa!“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ