ALDE Dolj: Principalul obiectiv al ALDE rămâne dezvoltarea economiei

Ion Cupă, președinte ALDE DOLJ, vicepreședinte național ALDE: „În Coaliție și numai în Coaliție este locul unde trebuie armonizate toate lucrurile legate de activitatea echipei guvernamental“.

0

„Principalul obiectiv al ALDE în Coaliția de guvernare alături de PSD este eficiența guvernării, mai cu seamă pe dimensiunea economică. Pentru a păstra și consolida creșterea economică de cca. 6 % este nevoie de stabilitate la nivelul guvernului și de recentrarea agendei guvernului pe politici legate de investiții și dezvoltare economică. Fondul suveran de investiții, pachetul de măsuri pentru atragerea investitorilor, absorbția banilor europeni, legile prevenției etc. acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să ne concentrăm acum.
În viața oricărui guvern apar momente dificile, care însă trebuie traversate rapid și cu costuri cât mai mici în planul imaginii guvernului. Este dreptul premierului de a exprima nemulțumiri față de prestația unor miniștri. Evaluarea miniștrilor trebuie făcută însă împreună cu premierul în cadrul Coaliției. Coaliția este locul în care trebuie armonizate toate asperitățile legate de activitatea guvernului.
Guvernul are un mandat clar din partea Coaliției politice PSD-ALDE, de a pune în aplicare un program de guvernare care să răspundă așteptării românilor. Îmi exprim speranța ca imediat după ședința Coaliției de joi, 12 octombrie, toate eforturile vor fi reconectate la obiectivul fundamental – realizarea programului de guvernare“, se arată într-un comunicat al ALDE Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ