Indiscreții de Vâlcea

0

Betonul Râmnicului ţipă după un peisagist
Cu chiu, cu vai, firma Mitliv va încheia în câteva luni lucrările de modernizare a zonei centrale a municipiului Râmnicu Vâlcea. Dacă primăria nu va angaja un peisagist şi un horticultor care să se ocupe de decorarea acestui spaţiu sterp, totul va fi un dezastru betonat. Chiar dacă au bunăvoinţă, angajaţii Pieţe Prest nu se pricep la amenajări florale, iar asta se vede din ce în ce mai mult în oraş, din păcate. Spre exemplu, împopoţonat cu flori roşii în jardiniere cărămizii, Podul Vinerii Mari arată, vorba unui clasic în viaţă ”ca dracu”.

Simpatic!
Simpatic (uneori) preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Întrebat cum se face că, deşi a anunţat pe facebook o şedinţă importantă, nu a precizat şi ora întâlnirii, acesta a replicat: ”Principala mea calitate nu e inteligenţa, ci frumuseţea”. Simpatic, nu?

Nici, nici!
Romeo Rădulescu, fost primar al Râmnicului şi fost deputat al României, spune că îşi vede viitorul departe de spaţiul politic pentru care şi-a pierdut interesul. Hm, având în vedere evidenţele, şi spaţiul politic şi-a pierdut interesul pentru Romeo.

Speculaţii?
Văzându-l mereu pe deputatul Eugen Neaţă de-a dreapta lui Mircia Gutău, unii au început să speculeze că actualul primar l-ar pregăti pe Neaţă pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Chiar anumite surse din primărie confirmă această perspectivă şi spun că Neaţă, un om ambiţios şi muncitor, se pliază pe profilul ”Gutău”. Acum, întrebare: dacă Eugen Neaţă va fi primar, Mircia Gutău ce va fi? Hm!!! Însă, dacă PSD le va interzice pensionarilor de stat să lucreze, ulterior, tot la stat, ceea ce este cazul lui Eugen Neaţă, s-a încheiat cu orice speculaţie pe această temă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ