Coloane militare NATO pe câteva drumuri, trafic îngreunat între 1-4 iunie

Poliţia Română anunţă că în intervalul 1-4 iunie, pe rutele Giurgiu-București (E85) și București-Pitești (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, se vor deplasa coloane militare, pentru un exercițiu NATO. Poliția Română recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor.

0

În luna iunie, se va desfășura exercițiul NATO NOBLE JUMP 2017 (NOJP17), pe teritoriul Bulgariei, Greciei și României, iar destinația finală a forțelor dislocate va fi Centrul Național de Instruire Întrunită ”Getica”, din Cincu. România, în calitate de națiune gazdă a exercițiului va juca un rol foarte important, prin sprijinul acordat planificării și pregătirii în vederea dislocării și redislocării forțelor participante la exercițiu. Astfel, în perioada 1 – 4 iunie a.c., pe anumite drumuri, se vor deplasa coloane militare și traficul ar putea fi îngreunat.
La data de 1 iunie, în intervalul orar  09.00-20.00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-București (E85), pe data de 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta București – Pitești (A1) – Râmnicu Vâlcea (E81) – Sibiu (Valea Oltului) – Cincu.
De asemenea, coloanele se vor deplasa, la data de 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu – București (E85), iar la data de 4 Iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta București-Pitești (A1) – Râmnicu Vâlcea (E81) – Sibiu (Valea Oltului) – Cincu.
Poliția Română recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ