La preselecţie pot participa tineri solişti vocali şi instrumentişti cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani. Concurenţii vor interpreta două piese muzicale, de preferat inedite, din care una să fie doină sau baladă, iar alta ritmată. Pentru o mai bună evaluare, concurenţii vor mai avea pregătite şi alte piese din repertoriul unor interpreţi consacraţi, reprezentativi pentru zona etnofolclorică a Olteniei. Constituie un avantaj în evaluarea concurenţilor interpretarea de piese culese din vatra satului.
Înscrieri se pot face zilnic, de luni până vineri, între orele 9:00 şi 16:00, până la data de 9 iunie 2017 inclusiv, la sediul CJCPCT Dolj, strada Alexandru Macedonski, numărul 28.
Pentru înscriere, participanţii vor completa şi depune o fişă la sediul instituţiei, fişă care se găseşte şi în format electronic pe paginile facebook https://www.facebook.com/FestivalulMariaTanase/ şi https://www.facebook.com/ccp.dolj/ .

Festivalul – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“, ediţia a XXIV-a, va avea loc anul acesta în perioada 13 – 17 noiembrie, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ