Indiscreții de Vâlcea

0

Pe heliportul lui Ceauşescu pasc oile
Retrocedat foştilor proprietari, heliportul din Olăneşti, satul Tisa, a ajuns acum un câmp pe care pasc oile. Din construcţia de odinioară, făcută în anii 80 pentru nomenclaturiştii care urmau să ajungă cu elicopterul la vila lui Ceauşescu, au mai rămas nişte plăci asfaltice laterale, uzate de timp. Ce păcat!

La PNL Vâlcea, sindromul Scorniceşti
Simpatic, Cornel Moisescu, preşedintele PNL Olt, invitat la alegerile de la PNL Vâlcea: „Se spunea că la Dolj a fost un candidat, de fapt au fost doi, dar s-a retras unul. La Olt am fost unul, la Vâlcea, tot unul. Nu îmi explic, eu sunt din Scorniceşti unde s-a născut tovarăşul, dar la Vâlcea ce s-a întâmplat?

La suprapreţ?
Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, părea chitit zilele trecute să-i facă o plângere la DNA pesedistului Constantin Pârvu, lider al CNSLR Frăţia. Motivul: Buican susţine că Pârvu le-ar fi închiriat liberalilor la suprapreţ (15 milioane lei vechi) Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, unde şi-au desfăşurat conferinţa judeţeană. Aoleu!

Primăria Prundeni – surprize, surprize!
Primăria Prundeni-Vâlcea furnizează, mai nou, prefecţi. Noul prefect al judeţului Vâlcea, Florian Marin, a venit în funcţie dintr-un post de funcţionar public ocupat pentru câteva săptămâni la această primărie. Persoane bine informate spun însă că dacă aceasta ar fi singura surpriză, bine-ar fi. Altele ţin de DNA!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ