Indiscreții de Vâlcea

0

Horăscu bate apropouri!
Într-o postare pe facebook, primarul comunei Prundeni, Ion Horăscu, se înfăţişează în toată splendoarea de la o tribună a Parlamentului României, alături de un vechi tovarăş. Primarul a comentat astfel poza: „Cu Gigel Bulete la un antrenament pt. viitoarele alegeri parlamentare!!!”, semn că în viitoarea legislatură ar dori şi el ceva, ceva mai mult. Atenţie, „Bulete” pare să aibă o conotaţie anume, să nu poarte ghinion. Nu despre el scria presa prin 2008 că a fost angajat fără concurs, de la firma primarului fix la casieria primăriei¬?

Indiscreţii despre noul prefect
Despre Florian Marin, prefectul numit, dar încă neinstalat al judeţului Vâlcea: în perioada în care a condus Poliţia Vâlcea a scos căluşul din gurile şefilor de posturi, dându-le liber să comunice direct cu presa, fără să mai ceară acordul de la „domnie”; avea o maşină înmatriculată cu literele BEA, motiv de amuzament chiar şi pentru el; a fost un comunicator nonconformist, în pofida restricţiilor din sistem. Aşteptăm continuarea!

Sceptic!
Cei trei muncitori şi liderul de sindicat, Adrian Mugioiu, care pe 23 martie au intrat în greva foamei la Uzinele Sodice Govora au suspendat protestul, pentru a putea negocia cu patronatul polonez. Principala lor nemulţumire este refuzul conducerii de a majora valoarea tichetelor de masă de la 9,57 de lei la 15 lei. Mugioiu este însă sceptic în privinţa reuşitei negocierilor. În perioada grevei, cei patru au dormit sub cerul liber deoarece şefii USG nu au permis ca ISU Vâlcea să le monteze un cort.

Telemeaua de Vaideeni ar putea deveni brand de ţară
Întâlnire, pe 28 martie 2017, la Consiliul Judeţean Vâlcea, pentru a se iniţia acţiuni în vederea înregistrării brandului „Telemea de Vaideeni”. S-a mai discutat identificarea de soluţii cu privire la înregistrarea de noi produse româneşti ale căror caracteristici specifice sunt protejate la nivel naţional şi european. Au participat specialişti din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, subprefectul judeţului Vâlcea, Aurora Gherghina, primarul comunei Vaideeni, Achim Daniel Băluţă, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale, Meşteşuguri şi Artizanat Vâlcea, Aurel Simion, reprezentanţi ai unor forme asociative din judeţ ş.a.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ