Indiscreții de Vâlcea

0

Adina Meiroşu a născut o fetiţă. Tatăl nu este Roibu!
Adina Meiroşu, fosta handbalistă top de la Clubul Oltchim, a devenit, recent, mămică. Ea a născut o fetiţă care se pare că se va numi Agatha, inspiraţie de la cristalele sale preferate. După o relaţie de câţiva ani cu fostul director al combinatului Oltchim, Constantin Roibu, Adina s-a îndrăgostit de fotbalistul Bogdan Pintea, tatăl fetiţei. Morala poveştii este banală, dar mereu actuală: banii n-aduc fericirea!

CJ Vâlcea – spor de antenă cu discriminări
Toţi angajaţii Consiliului Judeţean Vâlcea primesc la salariu un spor de antenă; „spor de condiţii vătămătoare”, în termeni din care nu se înţelege mai nimic. Excepţia regulei: preşedintele instituţiei nu primeşte acest spor, deşi antenele de deasupra clădirii îl afectează în egală măsură. Ei, asta e o nedreptate care chiar ar trebui… îndreptată.

Prea blandă, Arhiepiscopia
Prea blândă Arhiepiscopia Râmnicului cu cei trei călugări de la Mănăstirea Lacul Frumos, care îşi fac propriile reguli, considerând că BOR a căzut în erezie după participarea la Sinodul Panortodox din Creta. O anchetă, un consistoriu şi nişte excluderi ar pune capăt acestor manifestări anormale.

Cu moartea-n dinţi
Un bărbat din Râmnicu Vâlcea care se afla la Berbeşti, la mama sa, aproape că a înghiţit un… ac. Acul se afla într-o pâine. Pâinea provenea de la o cunoscută fabrică de profil din Vâlcea. Omului îi este frică să facă tam-tam, gândind-se că, neavând martori care să-l vadă cu moartea-n dinţi, există varianta ca fabrica să-l acuze că a înfipt intenţionat acul în felie. Hm!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ