Actorul vâlcean Ciprian Nicula, nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2017

0

Actorul vâlcean Ciprian Nicula, colaborator al Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, este nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2017 la secţia Cel mai bun actor în rol principal, pentru Christopher din spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”. Aceasta este cea de-a doua nominalizare, după Gala Premiilor UNITER 2015, pentru rolurile pe care le-a făcut în spectacolul „Eşti un animal, Viscovitz!”, după Alessandro Boffa.
Ciprian Nicula a debutat la Teatrul Anton Pann în 2013, pe când încă era student, în spectacolul „Mai întâi te naşti”. În anul 2014, a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru şi Televiziune a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, clasa prof. Miklós Bács, şi apoi masterul la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Pe scena Teatrului Anton Pann a mai jucat în ”Femei / Bărbaţi”, şi „Eşti un animal, Viscovitz!”, care i-a şi adus nominalizarea la premiile Uniter din 2015 şi l-au propulsat pe scena Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.
Spectacolul pentru care este nominalizat în acest an a fost lansat în premieră naţională pe scena Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea în anul 2014.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ